15 persones a la xerrada sobre «Fills i NNTT»
Posted on: 9 octubre, 2015, by : moon
Unes 15 persones van assistir a la xerrada sobre "Fills i Noves Tecnologies"
Unes 15 persones van assistir a la xerrada sobre «Fills i Noves Tecnologies»

Ahir van venir 15 persones a la xerrada sobre «Fills i Noves Tecnologies», organitzada per l’equip d’ OnMent Centre de Psicologia. La trobada, com de costum, es va fer a l’espai Salut Mútua de Mútua General de Catalunya a Tarragona.

Moltes gràcies per assistir-hi! La veritat és que tot va anar bé, tret d’algun petit problema tècnic que vam intentar superar de la millor manera possible.

La durada de la sessió no permet transmetre tota la informació que tenia sobre aquest tema, per això properament penjaré aquí alguns enllaços a pàgines web que són molt útils per a crear normes, límits i estratègies per a un ús correcte i profitós de les Noves Tecnologies.

Fins aviat!